Generelt

Valg av INNO Bombarda

Valg av INNO Bombarda - INNO Duppen
INNO Bombarda Floating - INNO Duppen

INNO Bombarda Floating er hvit på farge, som fiskene er hvite på buken. Den hvite buken er fiskens kamuflasjefarge sett nedenfra og opp mot vannoverflaten. Duppen kommer med en transparent gjennomgående INNO-stick som enkelt kan skiftes ut med orange dersom bedre synlighet ønskes (medfølger ikke).

INNO Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

Med fortom på 2-3 meter og 9-11 fot fiskestang er INNO Bombarda duppene flotte å kaste med, de går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen.

Tilgjengelig i følgende vektklasser: 15g, 20g og 25g.

INNO Bombarda Slow Intermediate - INNO Duppen

INNO Bombarda Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Synkehastigheten er ca 1 meter på 8 sekunder.

Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten. Kan også brukes som søkke til spinfluerigg med rigg-ring og oppheng for å muliggjøre rask vektforskyvning i forhold til strømforhold og vannstand.

Duppen er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn, den synker ikke ned i bunnslammet men daler langsomt ned og legger seg pent på slammet med agnet godt synlig for fisken.

INNO Intermediate er også flott å bruke til mange former for rigg-fiske etter sild og flyndre m.m.

Med fortom på 2-3 meter og 9-11 fot fiskestang er INNO Bombarda duppene flotte å kaste med, de går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen.

Tilgjengelig i følgende vektklasser: 16g, 22g og 28g.

INNO Bombarda Intermediate - INNO Duppen

INNO Bombarda Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Synkehastigheten er ca 1 meter på 5 sekunder.

Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

Duppen er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn, den synker ikke ned i bunnslammet men daler langsomt ned og legger seg pent på slammet med agnet godt synlig for fisken.

INNO Intermediate er også flott å bruke til mange former for rigg-fiske etter sild og flyndre m.m.

Med fortom på 2-3 meter og 9-11 fot fiskestang er INNO Bombarda duppene flotte å kaste med, de går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen.

Tilgjengelig i følgende vektklasser: 18g, 25g og 30g.

INNO Bombarda Sinking - INNO Duppen

INNO Bombarda Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder.

Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere. Tell duppen ned til ønsket dybde, 1-2-3 sekunder etc. og start en rask og variert innsveiving med mange stopp, 3-5 runder med sveiven og 1 sekund stopp osv. En meget effektiv fiskemetode til utfisking av store områder rett under overflaten, i mellomsjiktet eller nær bunnen.

Tilgjengelig i følgende vektklasser: 20g, 27g og 35g.

INNO Sinking er en vinner for den aktive fisker. Til spinnflue, bunnmeite og rigg-fiske kan INNO Sinking brukes som INNO Intermediate.

Med fortom på 2-3 meter og 9-11 fot fiskestang er INNO Bombarda duppene flotte å kaste med, de går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen.

Tilgjengelig i følgende vektklasser: 20g, 27g og 35g.

NB!! Bruk INNO Crosslock eller tilsvarende for å unngå at sener som multifilament etc. skjærer seg ned og skader inno-sticken.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *