Afterfiske

Tenngele til bålkosen

Tenngele til bålkosen - INNO Duppen
FireDragon Tenngele - INNO Duppen
FireDragon Brenseltabletter - INNO Duppen
FireDragon Brenselstativ - INNO Duppen

Tenngele til bålkosen etter at bombardafisket er avsluttet for dagen er utvilsomt et fantastisk hjelpemiddel dersom skogen er gjennomvåt av siste dagers regnvær.

FireDragon Tenngele er den ideelle følgesvennen til alle typer friluftsliv og spesielt når skogen er gjennomvåt. En miljøvennlig tenngele som hverken ryker eller lukter når den brenner. Miljøvennlig, vannbestandig og meget lett å tenne.

Svært praktisk til koking og steking sammen med brenselstativer som f.eks. FireDragon Brenselstativ, samt til opptenning av grillen, forvarming av primuser og selvfølgelig, til å få fyr på bålet.

Tenk deg når du sitter der og hele skogen er gjennomvåt etter flere dager med regnvær, det er da FireDragon kommer til sin rett. Se også vår FireDragon Brenseltabletter som kommer i pakker à 18 stk tabletter.

FireDragon Tenngele kommer i en 250 ml solid, uknuselig og praktisk spruteflaske som du bare klemmer på for å få ut den mengden du tenker å bruke.

Spesifikasjoner:

  • Volum: 250 ml.
  • Innhold: Denaturert etanol, polymer tykningsmiddel og bitrex smaksstoff.
  • Oppbevaring: Tørt og kjølig.
  • Beste brukstemperatur: -10°C til +35°C.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *