BESTSELGERE

Her finner du våre bestselgere, de INNO-produkter som er mest populære blant alle våre fiskeglade kunder.

INNO Bombarda Floating

No tangle - Just fish
kr 49.00
INNO Bombarda Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

INNO CLICK Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

INNO Bombarda Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

INNO CLICK Floating

No tangle - Just fish
kr 59.00
INNO CLICK Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

INNO CLICK Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

INNO Bombarda Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

INNO Crosslock – 6pk

kr 29.00
INNO Crosslock brukes til montering av INNO duppene for å unngå at sener som multifilament m.fl. skjærer seg ned og skader inno-sticken. Brukes også til montering av sluk, pilk, røyeblink og wobblere m.m.

INNO Bombarda Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

Orange Stickers til Bombarda – 3pk

kr 39.00
Orange Stickers til Bombarda brukes til å bedre synligheten av INNO duppen. Den transparente sticken som leveres som standard med alle INNO duppene kan enkelt skiftes ut med denne orange sticken.

INNO CLICK Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

Transparent Stickers til CLICK – 2pk

kr 29.00
Transparent Stickers til CLICK leveres som standard med alle INNO CLICK duppene og kan enkelt skiftes ut dersom det skulle bli nødvendig.

Orange Stickers til CLICK – 2pk

kr 29.00
Orange Stickers til CLICK brukes til å bedre synligheten av INNO CLICK duppen. Den transparente sticken som leveres som standard med alle INNO CLICK duppene kan enkelt skiftes ut med denne orange sticken.

Transparent Stickers til Bombarda – 3pk

kr 39.00
Transparent Stickers til Bombarda leveres som standard med alle INNO duppene og kan enkelt skiftes ut dersom det skulle bli nødvendig.

BarbIQ Grillmatte – 2pk

kr 89.00
BarbIQ Grillmatte er en suveren non-stick teflonmatte til bruk på grillen når fisk, kylling, grønnsaker eller egg og bacon skal stekes. En praktisk teflonmatte som egner seg til alle typer steking og baking i kombinasjon med BarbIQ sammenleggbar turgrill, eller andre griller.

BarbIQ Grillklype

kr 56.00
BarbIQ Grillklype er ypperlig til bruk når du skal snu og vende på fisken som ligger på grillen, uten å brenne fingrene. Grillklypen er utstyrt med en praktisk lukkelås og teflonbelagt skaft.

INNO Bombarda Pakketilbud

kr 405.00
INNO Bombarda Pakketilbud inneholder våre absolutte bestselgere innenfor bombarda-serien. Pakketilbudet er satt sammen av de vektklassene og det tilbehøret vi ser at våre kunder gjerne selv lager kombinasjoner av når de handler INNO hos oss.